Відкрита додаткова реєстрація на курси “Вільної української” – Сергій Моргунов

У Вінниці оголосили реєстрацію на додатковий набір безкоштовних офлайн-курсів української мови “Вільна українська”. Про це повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов на своєму телеграм-каналі та у фейсбуці.

“Курси «Вільної української» цьогоріч зібрали аншлаг. Бачимо ще запити від людей. Тому відкриваємо додаткову реєстрацію. Отже, заняття для наступного набору стартують вже 26 червня. Проходитимуть на базі міських бібліотек. Викладачі – філологи наших шкіл. Курс розрахований на 4 тижні і складається він з практичних занять, які мають допомогти вдосконалити розмовну українську”, – написав Сергій Моргунов.

Як зазначила директорка департаменту освіти Оксана Яценко, влітку 2022 року заняттями курсів було охоплено близько 400 дітей та дорослих з-поміж внутрішньо переміщених осіб та вінничан. “Цьогоріч до І потоку виявили бажання долучитись близько 90 мешканців Вінницької громади”, – розповіла Оксана Яценко.

Також вона додала, що створюючи курси, старались обирати бібліотеки, які максимально розгалужені по місту, аби усім охочим було зручно і комфортно.

Зареєструватись на курси можна включно до 23 червня за посиланнями:

• Центральна міська бібліотека ім. І.В. Бевза, https://cutt.ly/XwtQbfVR

• Бібліотека-філія №1, https://cutt.ly/PwtQbvAQ

• Бібліотека-філія №12, https://cutt.ly/KwtQbEc2

• Бібліотека-філія №13, https://cutt.ly/swtQbFxL

«Вчити українську – ніколи не пізно. Реєструйтеся. Бажаю всім успіху», – підсумував міський голова.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin