Юні вінничани вибороли 3 срібних та 6 бронзових нагород на чемпіонаті світу зі спортивної радіопеленгації

5-й чемпіонат світу зі спортивної радіопеленгації проходив 26-29 червня у м. Варослод (Угорщина). У ньому змагалися юнаки віком до 16 років із 11 країн. А саме спортсмени з Китаю, США, Чехії, Румунії, Словаччини, Словенії, Хорватії, Молдови, Угорщини, Польщі та України. Вінничани, які виступали у складі Національної збірної, продемонстрували високі вольові якості та додали до медальної скарбнички 9 нагород.

Як повідомили у комітеті по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради, у Чемпіонаті взяли участь вихованці міської дитячо-юнацької спортивної школи №2. Вони гідно представили Україну, завоювавши 3 срібних та 6 бронзових медалей. А також отримали відзнаки на чотирьох квіткових церемоніях.

Так, в особистому заліку в забігу на класичній дистанції 3,5 МГц срібним призером світової першості став Олександр Богуславський (категорія Ч14). Крім того, юнак разом із товаришами по команді – вінничанами Олексієм Гнатюком (п”яте особисте місце) та Іваном Кирилюком здобули по дві командні бронзові нагороди в класичних дисциплінах 3,5 і 144 МГц.
Порадувала самовідданою боротьбою на всіх дистанціях й Уляна Пізюк (категорія Ж16), яка з іншими дівчатами по збірній у командному заліку двічі піднімалася на другу сходинку п’єдесталу, а також двічі була на квітковій церемонії, зайнявши високі шості місця.

«Вітаємо призерів та їхніх тренерів Сергія Зеленського та Богдана Войцехівського з успішним виступом. Наші спортсмени продемонстрували світовий рівень підготовки та достойно представили Україну та Вінницю, зокрема. Безмежно пишаємось кожним та кожною», – зазначив голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin