У Вінниці відзначили кращих податківців ДПС Вінниччини

Сьогодні, 3 липня, у Вінниці з нагоди День податківця Подяками міської ради відзначили кращих працівників Головного управління ДПС у Вінницькій області.

Праця податківців допомагає забезпечити фінансову стабільність та зростання нашої громади, зокрема надходження коштів, необхідних для фінансування проєктів та програм, що покращують життя кожного мешканця громади, та сприяють розвитку інфраструктури, освіти, охорони здоров”я та багатьох інших сфер.

На жаль, професійний день сьогодні було затьмарений трагічною звісткою. Днями загинув один із працівників ДПС Вінниччини – Віталій Кудрик, який пішов до лав ЗСУ задля захисту нашої Батьківщині. Це вже третій податківець області, що поклав своє життя у війні з ворогом. Пам’ять полеглих Героїв ушанували хвилиною мовчання.

Як зазначили під час зібрання, наразі боронять країну 16 фахівців ДПС Вінниччини. Та попри все служба продовжує сумлінно виконувати покладені завдання.

За сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий внесок у наповнення державного та місцевих бюджетів Подяками Вінницької міської ради та її виконавчого комітету, а також грошовими преміями нагородили 5 працівників податкової служби.

«Від імені міського голови Сергія Моргунова, усього депутатського корпусу та виконавчого комітету Вінницької міської ради вітаю всіх податківців із професійним святом. Від вашої злагодженої роботи залежить функціонування багатьох місцевих установ. Завдяки надходженню податків до бюджету громади своєчасно виплачують заробітні плати, фінансують програми задля вдосконалення нашого міста та поліпшення рівня життя вінничан. Я дякую вам за сумлінну роботу. Завдяки вам фінансова сфера міста залишається стабільною», – привітав податківців заступник Вінницького міського голови Сергій Тимощук.

До вітання долучився також начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов: «Ви виконуєте надзвичайно важливу для держави роботу. Дякую колективу Державної податкової служби та бажаю усім Перемоги».

Виконувач обов’язків начальника Головного управління ДПС Вінницької області Оксана Домерат зауважила, що другий рік поспіль податківці відзначають професійне свято в умовах війни. Проте податкова служба продовжує працювати злагоджено. «Дякую вам за професіоналізм та людяність. Низький уклін нашим колегам, які взяли до рук зброю і захищають нашу державу навіть ціною власного життя», – зазначила Оксана Домерат.

Нагадаємо, завдяки тісній співпраці з ГУ ДПС у Вінницькій області бюджет нашої громади стабільно отримує належні кошти. Протягом січня-травня 2023 року до бюджету Вінницької міської територіальної громади залучено податкових надходжень у сумі понад 2 млн грн, що перевищує відповідний показник 2022 року на понад 24 %.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin