Відпочивальники дитячого табору “ЯМаріуполь – Родина” побували у вінницькому зоопарку

Відділ молодіжної політики спільно з VinSmart Центром традиційно організовують відпочинок для малечі, яка відпочиває в оздоровчому таборі «ЯМаріуполь. Родина». Цього разу для них організували цікаву екскурсію до Подільського зоопарку та парку динозаврів.

Понад 100 учасників завітали на захід, аби послухати екскурсію та гарно провести час.

Під час прогулянки зоопарком, діти спостерігали за ведмедями, страусами, кумедними мавпочками та іншими тваринами. Всіх вони із задоволенням почастували фруктами й овочами.

«Парк динозаврів дав дітям змогу побачити унікальних динозаврів різних видів, що рухаються та видають характерні їм звуки. Особливо цікавим став похід до дзеркального лабіринту, де діти із задоволенням та цікавістю провели свій час», — зауважив директор VinSmart Центру Дмитро Мира.

Начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак зазначила, що коли побачили емоції дітей, зрозуміли, що захід провели недарма.

“Діти – це наше теперішнє і майбутнє. І не дивлячись на те, що в країні війна, вони повинні бути щасливі і знати, що їх люблять та дбають про них. Вінниця продовжує робити все можливе, щоб створити для внутрішньо переміщених осіб хороші умови, адже для нас важливі усі мешканці нашої громади”, — додала вона.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin