У Вінниці відбудеться благодійний ярмарок, кошти з якого спрямують на підтримку ЗСУ

18 серпня на Європейській площі у Вінниці відбудеться благодійний ярмарок. Під час заходу можна буде купити крафтову випічку, аксесуари ручної роботи та багато іншого. Родзинка ярмарку – благодійна лотерея. Виручені під час ярмарку кошти спрямують на підтримку українського війська.

Організатори благодійної події – департамент соціальної політики та департамент культури міської ради за підтримки міського голови Сергія Моргунова, а також Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб.

Захід пройде за участі українського актора театру, кіно і дубляжу Михайло Жоніна. Це частина загальноукраїнського проєкту «Разом до Перемоги!», під час якого Михайло Жонін та його команда збирають гроші на підтримку ЗСУ по всій Україні. 18 серпня вони завітають і до Вінниці.

До заходу також долучаться: БФ «Sota Help», «Офіс туризму Вінниці», Центр реабілітації «Гармонія» ім. Р. Панасюк, Вінницький міський територіальний центр соціального обслуговування та місцеві волонтери.

На ярмарку можна буде придбати різноманітну патріотичну продукцію для дітей та дорослих, зокрема: екосумки, браслети-обереги, аромасвічки, ляльки-мотанки, килимки, картини з акварелі й бісеру та невеликі сувеніри, а також випічку, напої та багато іншого.

Окрім того, відбудеться концерт та квест для дітей «Пізнай місто ідей» з гідесою Оксаною Роздорожнюк. А під час благодійної лотереї розіграють розмальований тубус від гранатомета.

Захід почнеться о 13:00 біля Вежі. Запрошуємо долучитися всіх охочих.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin