У Вінницькій громаді створять фонд підтримки Збройних Сил України та соціально-економічного розвитку

Вчора, 10 серпня, на виконавчому комітеті затвердили рішення про створення фонду підтримки ЗСУ та соціально-економічного розвитку Вінницької міської територіальної громади. Метою фонду є акумулювання коштів різних джерел надходження та подальше їх використання для надання допомоги підрозділам Збройних Сил України, Національної гвардії України, добровольчих формувань територіальної оборони, інших військових формувань та в інтересах соціально-економічного розвитку населених пунктів, що входять до складу Вінницької МТГ.

Як розповідає заступниця директора департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради Ірина Черната, кошти Фонду утворюватимуться за рахунок надходжень: добровільних та благодійних внесків підприємств, організацій, окремих громадян, а також за інвестиційними угодами, за договорами про сплату внесків при зміні цільового використання земельних ділянок тощо.

“Використання коштів Фонду здійснюватиметься на надання допомоги підрозділам Збройних Сил України, Нацгвардії України, добровольчих формувань тероборони та інших військових формувань з метою ефективного виконання бойових завдань. Крім того, кошти з Фонду будуть спрямовуватися на вирішення невідкладних проблем у розвитку та функціонуванні соціальної сфери, будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт об’єктів комунальної власності та інші видатки”, – розповіла Ірина Черната.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin