Представники Вінницького Терцентру відвідали поранених Захисників та Захисниць

Військові, які перебувають на лікуванні та реабілітації, потребують нашої всебічної підтримки. 14 серпня представники Департаменту соціальної політики та Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) передали Захисникам і Захисницям, що лікуються в одній із вінницьких лікарень, символічні подарунки та необхідні речі. Серед них – янголи-обереги, власноруч зроблені підопічними Терцентру.

Окрім хендмейд оберегів, до лікарні також доставили комплекти спідньої білизни, гігієнічні засоби, солодощі. Перелік необхідних речей сформували самі медики. Допомогу направили до травматологічного і нейрохірургічного відділень, де на стаціонарному лікуванні перебувають військові.

«Сьогодні в Україні відзначають свято Маковея – Медового спаса. Вінницький міський територіальний центр надання соціальних послуг висловив ідею всім нам привітати та провідати поранених Захисників і Захисниць. Тож сьогодні ми тут, щоб подарувати їм частинку тепла, висловити таким чином свою вдячність за те, що вони боронять нашу країну і всіх нас від російських загарбників», – розповіла директорка департаменту соціальної політики Валентина Войткова.

Як зазначила заступниця директора Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг Наталія Жиліховська, кожен військовий-пацієнт лікарні отримав свого янгола-охоронця від вінницьких бабусь і дідусів. Всередині оберегу сушені м”ята та меліса – трави, що в народі вважаються цілющими та заспокійливими.

Військові оцінили підтримку від вінничан. «Дуже приємно отримати сьогодні подарунки. Цінно, що вінничани не забувають про нас та підтримують», – каже пан Юрій, один з пацієнтів лікарні. Він служив на Запорізькому напрямку. З пораненнями його доставили до Вінниці.

Заступник медичного директора лікарні Ігор Мельник зазначив, що такі візити та увага йдуть на користь його пацієнтам. «Ми цінуємо будь-яку допомогу як від організацій, так і від фізичних осіб. Ми щиро вдячні кожному, хто долучається до благодійної діяльності», – зазначив лікар.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin