На 10 прибудинкових територіях у Вінниці завершили заміну комунальних мереж

Вінниця активно готується до наступного осінньо-зимового періоду. Щоб забезпечити безперебійну подачу води та тепла у домівки вінничан, комунальники почали працювати завчасно. Зокрема у місті вже триває заміна мереж водопостачання, каналізування та теплопостачання.

У департаменті міського господарства зазначають, що ці роботи мають на меті зменшити кількість аварійних ситуацій на інженерних мережах у холодну пору року, а також – мінімізувати тепловитрати при транспортуванні теплової енергії. Наразі підрядні організації працюють на прибудинкових територіях за адресами Юності 20/73, незабаром розпочнуться роботи по Варшавській, 16 та М.Ващука, 17.

Окрім того, роботи завершуються за адресою Стельмаха, 1. Понад 80 метрів труб тепломереж замінили на нові, попередньо ізольовані, які мають низьку теплопровідність. Це дозволяє зменшити тепловтрати при транспортуванні теплової енергії від джерела виробництва до кінцевого споживача

На прибудинковій території по вулиці Юності 20/73 уже замінили понад 100 метрів труб водопостачання, а також близько 250 метрів каналізації.

«Проведення заміни зовнішніх інженерних мереж має на меті мінімізувати кількість аварійних ситуацій у холодну пору року та значно покращити послуги з водопостачання, каналізування та теплопостачання до помешкань вінничан», – зазначає директор департаменту міського господарства Роман Фурман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin