Юних вінничан запрошують на гурток з паперопластики«Творчі долоньки»

Фантазують, розвивають зорову та рухову пам’ять, а також конструктивне мислення – усе це малеча робить на гуртку з паперопластики «Творчі долоньки». Він діє при бібліотеці-філії № 16 ЗК «Вінницька міська центральна бібліотечна система». Наразі усіх охочих запрошують долучитися до мистецького кола.

Хлопчики та дівчатка на заняттях із паперопластики конструюють об’ємні та напівоб’ємні форми. Втілюють свої творчі фантазії, вчаться підбирати кольорову гаму та проявляти оригінальність у створенні різноманітних виробів із паперу.

«За допомогою оригамі та витинанки, наші діти не тільки вивчають властивості паперу, а й втілювати свої найсміливіші задуми, створюючи шедеври. Техніки, які ми застосовуємо з гуртківцями, сприяють розвитку естетичного смаку, будять почуття прекрасного», – говорить керівниця гуртка Марія Присяжна.

Також вона зазначила, що гурток «Творчі долоньки» діє п’ять років і за цей час його вихованці створили чимало яскравих та цікавих виробів.

«Запрошуємо малечу до спілкування з однолітками. На заняттях ми об’єднуємо дітей навколо творчості, створюємо нове коло друзів. Наш гурток – це місце, де діти можуть розвивати свої здібності та креативність у затишній і сучасній атмосфері. «Творчі долоньки» – це казковий світ, де кожній дитині гарантовано безліч вражень та цікавих занять. Це територія дитинства, творчості, розвитку та веселощів. Ми не любимо одноманітності на заняттях, прагнемо зробити кожну зустріч яскравою та цікавою. Нам є чим здивувати своїх відвідувачів», – додала Марія Присяжна.

Заняття проходять щосуботи о 15:00 у приміщенні книгозбірні № 16, яка знаходиться адресою – вулиця Бучми, 96.

Додаткова інформація на сайті: Вінницька міська бібліотека № 16 та у фейсбук.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin