Вінничан запрошують на веломандрівку до Буго-Деснянського заказника: кількість учасників обмежена

У Вінниці триває цикл заходів, спрямованих на просування Зеленого курсу в громаді. Уже відбулися екофорум, катання на рафті для дітей, фотопрогулянка «З птахами Вінниці» та інші заходи. Тепер вінничан запрошують на велопрогулянку по маршруту Вінниця – Буго-Деснянський заказник – Вінниця.

Мандрівка відбудеться у суботу, 26 серпня. Участь у ній можуть взяти всі охочі віком від 18 років, хто має велосипед і готовий до дальніх прогулянок. Адже загальна протяжність маршруту складе понад 35 кілометрів, а тривалість – 3,5 години. Участь безкоштовна.

Під час цієї подорожі ви зможете:

  • познайомитися з природою Буго-Деснянського заказника;
  • дізнатися історію та особливості формування ландшафтів річок Десенка і Південний Буг;
  • почути звуки лісу;
  • перевірити свою витривалість;
  • познайомитися з цікавими людьми та розширити коло однодумців.

Провідником велопрогулянки буде доцент ВДПУ ім. М. Коцюбинського Володимир Канський, який вже понад 10 років є велолюбителем, і сам катає по 100-150 кілометрів по Вінницькій області: до Жмеринки, Немирова, Печери й Сокільця тощо.

Кількість учасників на велопрогулянку обмежена. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/CCD9vk7RTDKbP6w76

*Подія відбудеться у рамках проєкту «Поширення Зеленого курсу в громаді через інтерактивні заходи для містян», який Вінницька міська рада реалізовує за сприяння ГО «Екодія», ГО «Він-Ресурс» з фінансуванням від німецького федерального фонду охорони навколишнього середовища (BUND FUER UMWELT UND NATURSCHUTZ DEUTSCHLAND E.V.) та німецької урядової організації Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) на підтримку Вінницької міської територіальної громади у плануванні розвитку з урахуванням зеленого відновлення.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin