«Чорноморські Ігри»: вінничанка стала фіналісткою та лауреаткою дитячого фестивалю

Валерія Ткачук – вихованка зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія» ЗК «Міський Палац мистецтв». У фіналі Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю «Чорноморські Ігри», дівчинка завоювала диплом лауреата III ступеню.

Як розповіла викладачка дівчинки Віра Майборода, фестиваль незмінно відбувався у місті Скадовськ. Та у зв’язку з військовою агресією рф, тимчасовою окупацією частини Херсонської області та веденням бойових дій, місце його проведення у 2023 році перенесли до міста Києва.

«Валерія у цьому році стала фіналісткою престижного Всеукраїнського дитячого фестивалю «Чорноморські Ігри», здобувши третє місце у категорії дівчата 11-13 років. Пишаюсь та радію її успіхам», – говорить Віра Майборода.

Також викладачка додала, що Валерія Ткачук займається у зразковій майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія» з трьох років та вже має багато перемог у Всеукраїнських та міжнародних конкурсах.

У фестивалі взяли участь юні музиканти з різних куточків нашої країни. Його гостями протягом кількох днів були найвідоміші зірки сучасної української естради. Діти співали з ними на сцені.

«Валерії пощастило виступити з Тіною Кароль. Разом із зіркою та іншими учасниками фесту, вона виконала пісню «Дитинство не втрачай». Крім того, знялась у кліпі Світлани Тарабарової на композицію «Розквітай». Віримо, що чудовий фестиваль у наступному році відбудеться у рідному Скадовську. Наша країна має багато талановитих дітей, – говорить викладачка Віра Майборода.– Валерії бажаю великих успіхів і перемог, звичайно, у вільній мирній Україні. Перемоги всім нам! Дякуємо ЗСУ за можливість навчати, виховувати та розвивати наших дітей у такий складний час».

Також викладачка зазначила, що телеверсію фестивалю можна буде переглянути у телемарафоні «Єдині новини» 26 серпня о 21:00.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin