Молодь Вінниці взяла участь в Іграх міст-побратимів 2023

Ігри міст-побратимів 2023 – це традиційний захід, на який збираються представники міст-побратимів Мюнстера. Цьогоріч серед запрошених і вінницька молодь. Це свідчить про добрі відносини Вінниці та Мюнстера.

Під час заходу для молодих людей організували активне дозвілля, де кожен з них мав змогу випробувати себе у різних видах спорту, зокрема і зіграти у молодіжні дебати. Окрім Вінниці, до Мюнстера завітали й інші міста- партнери, які підтримують Україну в цей нелегкий час.

Представляли муніципалітет Вінниці начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак, голова молодіжної ради Таїсія Дембовська та депутатка ВМР Світлана Ярова.

На Іграх вінницька молодь разом із колегами з інших міст обмінювалися досвідом у сфері молодіжної політики, брала участь в дебатах та спортивних змаганнях. Символічно, що ці Ігри присвятили 375-річчю з дня підписання Вестфальської мирної угоди, яка свого часу закінчила тридцятилітню війну в Європі і заклала основи сучасного світопорядку.

Начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак подякувала Мюнстеру за підтримку та допомогу.

«Раніше німецьке місто надсилало гуманітарну допомогу з медичним обладнанням, модульними кухнями, генераторами, продуктами харчування. Також цього літа вінницькі школярі відпочивали у дитячих таборах Мюнстера, а тепер і молодь мала можливість обмінятись досвідом у сфері молодіжної політики», – сказала вона.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin