У Вінницько-Хутірському окрузі відновили щорічні футбольні змагання

В неділю, 27 серпня, на стадіоні у Вінницьких Хуторах, що по вулиці Матієнка, пройшли щорічні футбольні змагання, які традиційно відбуваються до Дня Незалежності. Цього року участь в змаганнях взяли не лише команди з Вінницьких Хуторів, а також із сусідніх населених пунктів — Писарівки та Щіток, які з 2020 року входять до одного Вінницько-Хутірського старостинського округу.

“На жаль, минулого року, через російську агресію ми не змогли провести ці змагання, які традиційно проводяться в нашому населеному пункті з нагоди Дня Незалежності ще з 2015 року. Але цього року, завдяки нашим Захисникам, захід все ж було вирішено провести. Відтак до нього змогли долучитися нові команди, що внесло додаткову інтригу у результат змагань. Окремо, хотів би відмітити команду з Щіток. Незважаючи на те, що місцевий футбольний клуб вперше взяв участь в цих змаганнях, він зумів вибороти друге місце.

Переможне перше місце змогла посісти команда з вулиці Богдана Хмельницького (Вінницькі Хутори) “Наш край”, друге місце – команда з Щіток, третє — ще одна команда з Вінницьких Хуторів, яка представляє вулицю Володимира Івасюка , — “Легіон”. Всього в змаганнях взяли участь шість команд. Змагання проходять за підтримки місцевої організації «СК ФАЙТ».

Крім того, також у неділю, 27 серпня, на стадіоні у Вінницьких Хуторах відбувся перший поєдинок в якому взяла участь новостворена об’єднана футбольна команда округу. Команда бере участь в прем’єр-лізі Вінницького району. В результаті ФК “Атлетіко Хутори” зіграли внічию з командою із Деснянського старостинського округу МФК “Десна”. Поєдинок закінчився з рахунком 1:1, обидва голи були забиті в додатковий час.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin