Виступав у категорії 77 кілограмів. Крім того, аматорський поєдинок спортсмена судді визнали найкращим серед десятків інших, навіть професійних. Наставник спортсмена — тренер клубу «Січ» і збірної області із MMA Ігор Дишливенко.

– До змагань я готувався кілька місяців щодня, крім вихідних. Аби потрапити у потрібну вагову категорію, довелось сісти на дієту. Для цього я займався в залі у термобілизні та теплому одязі. Кілька годин бігав, виконував кросфіт та інші вправи. Двічі на день їв гречану кашу та пив багато води. За тиждень скинув 5 кілограмів, для мене такі випробування вже норма, — каже Олександр Хуторянський. – Через ситуацію в країні турнір був під загрозою, ми були на півдорозі, як нас повернули назад. А за кілька годин сказали їхати. За добу здолав 900 кілометрів, тому був втомленим. Через карантин у залі нікого не було, крім суддів та самих спортсменів. Моїм суперником став Кирило Коломієць, якого називають одним із найсильніших спортсменів країни серед змішаних бойових мистецтв. Він навіть своїм поглядом демонстрував, що налаштований тільки на перемогу. Чесно кажучи, було важко боротись, адже суперник був вищим за мене на 15 сантиметрів.

Перші два раунди виграв вінничанин, третій став нічийним. Зрештою, більшість суддів за очками перемогу віддали нашому земляку. За агресивність та ефектність їхній поєдинок визнали найкращим на змаганнях.

– Радує те, що робота нашої федерації дає плоди. Адже з’являються молоді спортсмени хорошого рівня, які можуть гідно конкурувати на престижних змаганнях. Недарма наша організація проводить міжнародні турніри за участі сильних бійців у Вінниці, – додав голова UFMMA у Вінницькій області, представник Ліги WWFC Вадим Кудіяров.

– Боротьбою вінничанин Олександр Хуторянський займається із восьми років. У секцію відвів батько, який у минулому професійно займався кікбоксингом. Має звання чемпіона України та призера чемпіонату світу. В нього шість перемог та жодної поразки. Невдовзі хлопець дебютує у категорії професіоналів.

Вікторія Снігур