Танці, співи, виставка творчих робіт: як вперше у Вінниці пройшов благодійний ART-день

1 вересня у Центральному міському парку ім. Леонтовича відбувся благодійний ART-день, який ініціював Вінницький міський палац дітей та юнацтва. Танці, співи, гра на музичних інструментах, виставка творчих робіт – все це організовували керівники гуртків разом із своїми вихованцями, щоб якомога більше людей могли дізнатися про гуртки Палацу. Під час цього івенту діяла благодійна ярмарка “Разом до Перемоги”, де усі охочі мали змогу придбати вироби, а виручені кошти передати на ЗСУ.

У міському парку провели розважально-ігрову програму “Палац скликає друзів” та виставку-презентацію творчих обʼєднань вихованців Палацу.

Під час заходу педагоги презентували свої та дитячі вироби, зокрема в’язані іграшки, авіамодельні вироби, прикраси, ляльки, сувеніри, патріотичні поробки, вироби оригамі та багато іншого.

Творчі колективи громади організували цікаву культурну програму. Зокрема гості заходу мали можливість побачити та почути виконання танцювальних і вокальних колективів.

Директорка палацу дітей та юнацтва Ірина Матусяк зауважила, що вперше вирішили зробити захід такого формату.

«Цього разу ми вирішили саме в такому форматі презентувати свої напрямки роботи, аби батьки разом з дітками могли наживо побачити, що щоденно виготовляють та вивчають з вихованцями наші педагоги. Зокрема, мирне небо для проведення нашого заходу завдяки нашим Захисникам, отож всі кошти з продажу робіт підуть на ЗСУ», – сказала вона.

Загалом, по завершенню ART-дня вдалось зібрати майже 5 000 тисяч гривень. Незабаром кошти віддадуть в благодійну організацію, де вже отримали перелік потреб від військових.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin