Вінницький міський палац дітей та юнацтва запрошує дітей у футбольний гурток

У Вінницькому палаці дітей та юнацтва з 2007 року функціонує дві футбольні команди: «Мрія», та “Темп”. В них займаються діти різних вікові категорій.

У гурток приймають дітей з 5-річного віку.

Футбольні команди ПДЮ беруть участь в міських, обласних та Всеукраїнських змаганнях футболу, які проводить міська федерація футболу. Традиційними є змаганнями: «Новорічні зустрічі» та «Олімпійський первоцвіт», які проводить КЗ «Вінницький міський палац дітей та юнацтва ім. Лялі Ратушної»».

За словами тренерів, під час навчань учні засвоюють ази футболу, навчаються техніці й тактиці гри, опановують вміння досягати за поставлені цілі й задачі.

«В цілому, заняття з м’ячем покращують реакцію та координацію дитини, формуючи та зміцнюючи її, крім того, в процесі гри тренуються відразу декілька груп м’язів, а також загальна витривалість організму, що дуже важливо для дитячого організму. До того ж футбол – це командна гра. Тому, граючи, ваша дитина стає ближче до колективу, налагоджуючи товариські відносини та покращуючи свої навички спілкування», – зауважив тренер Андрій Сілаков.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin