Знову важка втрати: вінницька громада сьогодні проводжає у вічність Сергія Ярмоленка

У мирному житті знаний український адвокат – Сергій Ярмоленко став на захист Батьківщини в перший день повномасштабної війни. Служив у лавах 207 батальйону ТрО , 241 бригади. Був молодшим лейтенантом у роті вогневої підтримки. Разом із побратимами бив рашистів на Донецькому напрямку. У 2022-му нагороджений відзнакою Президента «За оборону України». Загинув під час виконання бойового завдання поблизу Бахмута 14 червня цього року. Захисник навічно залишився 40-літнім.

Сергій Ярмоленко народився 8 травня 1983 року у Вінниці. Навчався у 2-й школі, після чого обрав для себе юридичну освіту. Спочатку закінчив Кооперативний технікум, а потім Чернівецький національний університет.

Непересічний правничий талант Сергія дозволив йому досягти високих професійних щаблів. Він працював у Генпрокуратурі, зокрема був представником обвинувачення у справі про вбивство Георгія Гонгадзе. Також, до війни був координатором напряму міжнародного співробітництва Експертного комітету з питань розвитку сфери штучного інтелекту при Міністерстві цифрової трансформації.

«Сергій любив рідну Вінницю, любив Київ, який також став для нього рідним. Саме заради їхнього захисту та всієї України пішов на війну. Добровільно, не чекаючи на повістку, бо побоювався, що через проблеми зі здоров’ям може не пройти комісію. 24 лютого вже був у ТрО, лишень сказав мені як можна з ним зв’язуватися та повідомляти, чим живе родина та маленька донечка, – розповідає дружина полеглого Героя Олександра. – У цьому він увесь – справжній, вольовий, рішучий… Таким був і залишиться назавжди».

Церемонія прощання із Сергієм Ярмоленком відбудеться у колонній залі ритуального центру «Реквієм» (вул. Батозька, 12). Початок о 12:00 год.

Поховають воїна о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам‘ять та слава Герою!

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin