Вінниця підтримує підприємців, які створюють нові робочі місця

У Вінниці вже кілька років успішно діє порядок часткової компенсації місцевим підприємцям за новостворені робочі місця. Щоб підтримати бізнес, муніципалітет впровадив цей інструмент ще в середині 2020-го року і виділяє з міського бюджету дотації для таких підприємців. Вчора, 14 вересня, під час виконавчого комітету затвердили перелік учасників компенсацій.

Як повідомив директор департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради Максим Мартьянов, учасником порядку стала компанія ТОВ “ГрінКул” – завод, який займається виробництвом промислового холодильного обладнання.

“Важливим аспектом є зміцнення економіки, на дестабілізацію якої вплинула спершу пандемія ковіду, а потім і повномасштабне вторгнення. Наш порядок часткової компенсації діє у Вінниці з 2020 року і створений задля того, щоб простимулювати підприємців не просто до збереження колективів, а й до створення нових робочих місць. Щоб отримати компенсацію з міського бюджету, підприємці мають бути зареєстровані на території ВМТГ, вести тут господарську діяльність, а також не перебувати у стані ліквідації, реорганізації та сумлінно сплачувати податки та збори у бюджети всіх рівнів”, – розповідає він.

Стати учасником процедури компенсації не складно. Потрібно подати пакет документів відповідно до діючого рішення. Всі деталі тут.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin