«Вовк. Страху нема»: у Вінниці відбудеться прем’єра документальної стрічки до Дня захисників і захисниць України

28 вересня у Вінниці до Дня захисників і захисниць України в МКП «Кінотеатр «Родина» відбудеться прем’єра фільму «Вовк. Страху нема». Незалежне авторське кіно створене за участі командирів та воїнів бойових підрозділів Сил спеціальних операцій ЗСУ. У фільмі розкривається філософія захисника України, воїна ССО ЗСУ, а також історична правда наших предків і сучасників.

Над стрічкою працювали три роки й вона є результатом цивільно-військового співробітництва українських кіномисткинь Анни Мартиненко й Тетяни Кулаковської з командуванням, командирами бойових підрозділів та Воїнами Сил спеціальних операцій ЗСУ. Кожен кадр, кожне слово і дія у цьому кіно є справжнім репортажним неповторним моментом. Голоси та обличчя героїв фільму замасковані. Екранізовану багатокомпонентну операцію «Вовк» озвучили військовослужбовці Повітряних Сил ЗСУ.

Півтори години професійних і особистих історій, історія України (Голодомор, початок війни в Україні 2014). ССО ЗСУ є частиною родини SOF NATO. Партнери країн НАТО уже зробили й роблять багато, тренуючи та розвиваючи ССО України.

Фільм розповідає про те, що українці вже переживали таку жорстоку агресію і геноцид з боку росії. Йдеться про історичний дискурс намагань радянської влади репресивними методами знищити українську мову, культуру, інтелігенцію та знищення українців Голодомором. Глядач бачить методи та способи знищення українців російськими окупантами у 20 і 21 століттях. Це історія війни і також історія людства.

Воїни та автори поставили за мету фільму: військове просвітництво, національно-патріотичне піднесення, збереження історичної пам’яті, культивування іміджу Захисника України.

У фільмі увічнені Воїни ССО ЗСУ, які поклали свої життя за Волю і Незалежність України.

У Вінниці стрічку можна буде переглянути у МКП «Кінотеатр «Родина» з 28 вересня по 4 жовтня о 14:00.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin