Вінницький міський голова відзначив найкращих працівників заводу GreenCool напередодні Дня машинобудівника

Сьогодні, 22 вересня, Вінницький міський голова Сергій Моргунов побував на одному з найпотужніших підприємств у галузі машинобудування. Йдеться про завод GreenCool, де виготовляють холодильне обладнання. Міський голова привітав колектив, який налічує понад 800 працівників, з прийдешнім Днем машинобудівника.

Міський голова зазначив, що це підприємство у 2018 році стало першим резидентом індустріального парку «Вінницький кластер холодильного машинобудування» і завдяки налагодженню виробництва дало поштовх для розвитку інших трьох індустріальних парків, розміщених поруч. Цьогоріч цей завод, до речі, відзначив уже п’ятий ювілейний рік роботи у місті Вінниці.

“Дуже важливо в умовах війни, щоб економіка не стояла на місці, а розвивалася. Згадую лютий-березень 2022 року, коли через повномасштабне вторгнення зупинилося все і це підприємство в тому числі. Зараз тут відновився виробничий процес, вже задіяні нові логістичні маршрути, нові постачальники обладнання та сировини. Точно такі ж виклики спіткали й інші підприємства. Але мені приємно, що завод розвивається. Якщо з початку тут працювало 200 людей, то зараз їх вже 800. Для нас створення нових робочих місць та збереження вже наявних колективів має надзвичайне значення, бо економіка, ще раз повторюся, має працювати”, – сказав Сергій Моргунов.

За його словами, підприємство одне з найбільших платників податків до бюджету Вінницької громади. І за рахунок стабільної та злагодженої роботи може розвиватися самостійно та допомагати тим, хто цього потребує, зокрема нашим Збройним Силам України.

“По суті, ваша робота направлена не лише на виробництво, а й на те, щоб працювала критична інфраструктура міста, а також на благодійну діяльність для Збройних Сил України в цілому і зокрема – підтримку тих працівників заводу, які зараз служать в нашій армії. З міського бюджету громади ми теж регулярно передаємо допомогу різним військовим частинам, які дислокуються у Вінниці, та тим частинам, де служать наші вінничани. У нас також працює Фонд підтримки ЗСУ, і всі кошти, які туди надходять, ми направляємо на закупівлю необхідного спорядження для військових – мавіки, приціли, тепловізори тощо. Переконаний, що в умовах війни згуртованість особливо важлива. Хочу подякувати за вашу роботу, за те, що ви робите для держави в цілому та міста зокрема. Розвивайтеся, і хай ваша продукція буде відомою в усьому світі!” – сказав Сергій Моргунов.

Директор ТОВ “Грін Кул” Валентин Коваленко подякував керівництву міста за підтримку, яку громада надає підприємству. А також привітав колектив з прийдешнім професійним днем і побажав співробітникам наснаги для наближення перемоги у війні.

“Дуже важливо бачити результати своєї роботи, яка приносить людям користь. Я пишаюся тим, що ми робимо. Ми не афішуємо волонтерську діяльність, але це наша з вами спільна праця. З початку війни наше підприємство надавало допомогу військовим частинам, закладам освіти та медичним установам на суму в понад 20 млн грн. Це стало можливим тільки завдяки нашому колективу! Я всіх вітаю з професійним днем і бажаю вам миру!”, – зазначив директор заводу Валентин Коваленко.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin