Вінницькі школярі збирають пластикові кришечки для допомоги ЗСУ

Вінницькі заклади загальної середньої освіти продовжують наближати нашу Перемогу. Цього разу школярі ВМТГ взяли участь у Всеукраїнській акції «Ворогам – кришка».

Діти та педагоги збирають пластикові кришечки, щоб відправити на переробку. А виручені кошти спрямують на закупівлю БПЛА для ЗСУ.

До прикладу, у “Вінницькому ліцеї №16” акція триватиме до кінця місяця, після чого зібрані кришки передадуть фонду “ОВЕС”, який і зініціював акцію.

За словами директорки ліцею №16 Світлани Стрельбицької, збір кришечок розпочали з понеділка.

“Дітки активно долучалися до збору, наразі пройшло всього чотири дні, а вже зібрали чимало пластику. Маємо на меті зібрати якнайбільше кришечок, аби закупити безпілотники на передову”, – каже вона.

Чотирикласниця Іванна розповіла, що разом з однокласниками вони зацікавлені в тому, щоб якомога більше кришечок зібрати, адже потім вони всі підуть на переробку і гроші передадуть на підтримку для наших Захисників та Захисниць.

“Такі речі необхідно робити, оскільки українські воїни стоять на захисті нашої країни і завдяки їм ми можемо спокійно вчитись та радіти життю”, – говорить Іванна.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin