Катання на SUP-дошках у Вінниці організували для помічників ветеранів, військових та волонтерів

29 вересня, напередодні Дня Захисників України, для учасників бойових дій, помічників ветеранів та молоді з числа волонтерів влаштували катання на SUP-дошках. Захід організував департамент соціальної політики у співпраці з відділом молодіжної політики Вінницької міської ради.

Днями помічники ветерана розпочинають свою роботу у Вінниці. Тому, напередодні свята, для них, військових та волонтерів вирішили організувати спільне дозвілля. Останніми теплими днями вересня 10 учасників запливу зібралися на березі річки Південний Буг, щоб опанувати SUP-дошки.

Дехто з військових прийшов із родинами, дітьми. Зокрема, сім’я Веніаміна Бондарчука – ветерана та учасника «Ігор Нескорених»: дружина та 6-місячна донечка чекали чоловіка на березі, вболіваючи за нього.

Помічник ветерана Дмитро Чорний прийшов сьогодні з 16-річним сином Максимом. Кажуть, що на SUP-дошках кататимуться вперше, тому в передчутті нових вражень. Поряд також – Володимир Борищук. «Не знаю, чи зможу стати на дошку через проблеми зі здоров’ям. Але спробую точно. Знайомі каталися і казали, що дуже класно», – ділиться враження Володимир.

Як розповіла директорка департаменту соціальної політики ВМР Валентина Войткова, мета заходу – перш за все, згуртувати помічників ветеранів, які з наступного тижня приступають до роботи у «Сервісному офісі у справах ветеранів» та допомагатимуть військовим адаптуватися до цивільного життя.

«Помічники ветеранів мають важливу місію. На їхніх плечах лежить велика відповідальність. Тому ми вирішили організувати для них командне дозвілля, щоб вони отримали позитивні емоції і з новими силами приступили до роботи», – зазначає директорка Валентина Войткова.

До організації заходу долучилась також начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міськради Юлія Мончак.

«Зазвичай катання на SUP-дошках ми організовуємо для дітей або молоді. А сьогодні вирішили провести захід напередодні Дня Захисників, щоб наші ветерани, волонтери та їхні родини могли порелаксувати, насолодитися природою, відпочити», – додала Юлія Мончак.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin