У Вінниці VinSmart Центри ініціювали акцію “Маленькі волонтери”: збирали допомогу для ЗСУ

Діти-волонтери із VinSmart Центрів зібрали допомогу, яку незабаром направлять різним підрозділам Сил оборони України. Понад 20 пакунків з солодощами, чаєм, кавою та особистими малюнками передали малюки разом зі своїми батьками на передову українським захисникам. Організували чергову благодійну акцію “Маленькі вінничани” відділ молодіжної політики міської ради спільно з VinSmart Центром.

Серед тих, хто долучився до участі в заході – Мілана Мироненко. Дівчинці 5 років. Цього разу разом із дітками вони збирали продукти харчування, які довгий час не будуть псуватись, а саме: печиво, цукерки, вафлі, каву та чай.

«Ми маємо змогу брати участь в такому заході, тому що нас захищають військові. Якби не вони – нас би тут зараз не було, ми б не могли ходити в школу, садочки та гуртки. Я дуже їм вдячна. Вони захищають нас, аби ми були в безпеці і жили спокійним життям у вільній Україні», – говорить дівчинка.

За словами директора VinSmart Центру Дмитра Мири, дітлахи з глибоким патріотизмом та любов”ю до своєї країни долучились до збору необхідних речей для наших військових. Маленькі вінничани не лише приносили смаколики і необхідні речі, а й творили яскраві та теплі малюнки, виготовляли обереги, наповнені добром та підтримкою.

«До наших військових незабаром відправимо кілька десятків пакунків, які вдалося зібрати на базі наших VinSmart Центрів. Це дитячий внесок у створення комфорту та підтримки для тих, хто стоїть на захисті нашої країни», – каже він.

Організатори вдячні кожному маленькому волонтеру за їхню теплоту і турботу, сказала начальниця відділу молодіжної політики міської ради Юлія Мончак.

«Разом ми створюємо краще майбутнє для України. Приємно бачити діток, які з найвищим почуттям патріотизму готові допомогти нашій армії та Україні усіма можливими способами», – говорить вона.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin