У Вінниці дівчат віком від 5 до 15 років запрошують на заняття в театрі моди «Оксамит»

Вінницький міський палац дітей та юнацтва запрошує дівчаток віком від 5 до 15 років приєднатись до навчання у творчому модельному колективі «Оксамит». Очолюють художній колектив педагог-дизайнер Ірина Бєлан та хореограф Ірина Макарчук. У межах занять вихованки гуртка навчаються мистецтву самовираження й самовдосконалення, а також знайомляться з новими тенденціями й стилями в мистецтві та моді.

На заняттях діти мають можливість опановувати техніки створення та декорування в’язаного одягу, прикрас та аксесуарів, здобувають перші знання про моду та її стилі. Окрім того, власні дизайнерські вироби вихованки гуртка демонструють під час дефіле та фотосесій, які дуже наближені до професійного показу мод.

Навчальна програма об’єднує вивчення історії моди, кольорознавства та колористики, модельного малюнка, художнього дизайну, виготовлення аксесуарів та прикрас, моделінгу та фотомоделінгу.

Також театр моди «Оксамит» тісно співпрацює з провідними українськими дизайнерами та брендовими магазинами дитячого одягу.

Вихованки гуртка є неодноразовими переможцями міських, Всеукраїнських і Міжнародних фестивалів дитячих театрів моди та юних дизайнерів.

Детальніше про гурток можна дізнатись за номерами телефонів 0962586700 та 0983099839 або на сайті Вінницького міського палацу дітей та юнацтва.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin