У Вінницькому ліцеї №3 провели благодійний ярмарок: зібрали 156 тисяч гривень на авто для ЗСУ

Минулого тижня у закладах освіти Вінницької громади були організовані благодійні фестивалі та ярмарки на підтримку Збройних Сил України. Вінницький ліцей №3 теж долучився до доброчинності — там влаштували фестиваль «Слава Україні» зі збором коштів, які підуть на допомогу українським захисникам.

За символічний донат кожен учасник отримував ланч-бокс, в якому зібрані традиційні українські страви: борщ, вареники, картопля по-селянськи, відбивні та пиріжки.

За словами вчительки ліцею Алли Якубенко, школярі та педколектив поставили собі за мету самостійно назбирати кошти на автомобіль, який допоможе захисникам ефективно працювати на фронті та пришвидшувати Перемогу над російським ворогом.

Своїми емоціями від заходу поділився учасник фестивалю Мілан Мартинчєв: “Такі заходи необхідно робити частіше, адже чим більше донатів, тим більше зброї буде в Захисників”.

Даний заклад загальної середньої освіти вже не вперше організовує благодійні ярмарки. За виручені гроші купували чимало, а саме: турнікети, біноклі, грілки та екіпірування бійцям. Крім того, долучались до придбання дрона та тепловізора.

Батьки школярів під час фестивалю час не втрачали і плели маскувальні сітки. Кажуть, що допомагати ЗСУ мають всі, адже саме завдяки військовим, які зараз на фронті, діти мають змогу ходити на навчання.

Отож, в підсумку учасники фестивалю «Слава Україні» зібрали 156 тисяч гривень і вже почали пошук необхідного авто.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin