Маленьких вінничан чекають на заняття у гуртку «Творча майстерня»

У Вінниці на базі бібліотеки-філії № 2 ЗК «Вінницька міська центральна бібліотечна система» створили середовище, де кожна дитина може відчути свою унікальність і розкрити свій потенціал. Одним із таких просторів є гурток «Творча майстерня». Наразі до його кола запрошують долучитися всіх охочих.

За словами керівниці гуртка Оксани Могіліної, цей гурток – не просто про роботу з матеріалами, а про те, щоб дозволити хлопчикам та дівчаткам відчути радість самовираження та самовдосконалення через творчість.

«Творчість – це не тільки результат, а й процес, який дозволяє дітям дізнатися більше про себе та свої здібності. Ми віримо в те, що кожний малюк має внутрішній талант, який потрібно відкрити та розвивати. Коли ми дозволяємо гуртківцям творити вільно, тим самим допомагаємо зрозуміти, що немає жодних обмежень для розкриття потенціалу», – наголошує пані Оксана.

Також вона зазначила, що гурток «Творча майстерня» діє п’ять років і за цей час його вихованці створили чимало яскравих та цікавих виробів.

Робота гуртка організована так, щоб жодним чином не дублювати матеріал шкільних уроків трудового навчання, а розширювати та поглиблювати його. Під час занять діти залюбки працюють із кольоровим папером і картоном, тканиною, пластиліном, фарбами та іншими матеріалами. Завдання підбираються відповідно до віку та особливостей розвитку.

Заняття у гуртку «Творча майстерня» відбуваються кожної 1-ї та 3-ї суботи місяця. Початок о 13:00. Адреса бібліотеки-філії № 2: вул. Барвиста/1-й Український провулок, б. 23/6.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin