Вінницький міський палац дітей та юнацтва запрошує дітей на гурток з тістопластики

У Вінницькому палаці дітей та юнацтва існує чимало напрямків для розвитку творчих здібностей дітей. Зокрема, популярністю у маленьких вінничан користується гурток «Тістопластика». З тіста юні майстри створюють шедеври, які дивують та захоплюють.

Гурток «Тістопластика» особливо популярний серед дітей молодшого шкільного віку. Техніка ліплення є нескладною та доступною для всіх. З матеріалів потрібно лише те, що є в кожної господині на кухні: сіль, борошно, вода.

Доступність матеріалу для гурткових занять, розвиток дитячих здібностей, можливості для реалізації творчих задумів роблять гурток привабливим і дозволяють займатися тістопластикою дітям з 6 до 12 років.

Вихованці гуртка «Тістопластика» виліплюють маленькі шедеври: панно, фігурки тварин, персонажів. Часто додають також декоративні елементи та майже завжди фарбують вироби у різні кольори. Юні майстри активно беруть участь у міських, обласних та Всеукраїнських виставках та конкурсах.

«Заняття тістопластикою дуже корисні для дітей, адже розвивають дрібну моторику, абстрактне мислення, розуміння послідовності дій. Дітям подобається, що свої ідеї вони можуть втілити в життя своїми руками», – розповідає керівниця гуртка Ольга Гикава.

Детальніша інформація за телефоном 097 876 02 30 (Гикава Ольга Леонідівна) або на сайті Вінницького міського палацу дітей та юнацтва.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin