У 11-му турі Другої ліги чемпіонату України з футболу вінницька «Нива» приймала «Буковину», команди завершили зустріч внічию (2:2). Тепер наша команда з 5 очками перебуває на останній сходинці турнірної таблиці групи А.

У цьому сезоні в активі клубу всього одна перемога і дві нічиї. Міс­це, питання до захисту і реалізації моментів викликали в ультрас публічні емоції. Через незадовільні результати фанати «Ниви» вибігли на по­ле і змусили футболістів зні­­мати ігрові фут­болки. Деякі гравці від­­мо­вилися це робити і попросили допомоги у по­ліції… Конф­лікт оперативно врегулювали. А тренер «Ниви» Олег Шумовицький заявив, що команді у цьому сезоні складніше, ніж було у попередньому.

– Бо до нас ставляться, як до міцного суперника. Якщо побачити хронологію, ми пропускаємо м’ячі на останніх хвилинах. Тобто нам поки бракує трохи фарту. Всі хлопці добре розуміють ситуацію, і виходити їз неї ми маємо разом. Думаю, що в найближчий час це нам вдасться.

Нагадаємо, в минулому сезоні вінницька «Нива» була покарана п’ятьма домашніми матчами без гляда­чів, а також грошовим штра­­фом в роз­мірі 50 тисяч гривень. Крім того, директору клубу Дмитру Рогозюку заборонили від­­відувати мат­чі команди протягом року. Такі санкції що­до команди ви­ніс конт­роль­но-дисциплінарний комітет УАФ (колишня ФФУ), розглянувши неналежну поведінку вболівальників «Ниви» і її директора після домашнього матчу вінничан з «Поліссям».

Валентина Лісова