У Вінницькій громаді оголосили чотири аукціони із продажу нежитлових будівель

Так, 13 листопада відбудеться аукціон із продажі нежитлової будівлі за адресою м. Вінниця, вул. Монастирська, 1, загальною площею 364,4 м2. Детальніше за посиланням.

А 27 листопада відбудуться аукціони із продажу таких будівель:

  • Нежитлова будівля за адресою м. Вінниця, вул. П. Корнелюка, 38-Б, загальною площею 422,3 м2. Детальніше за посиланням.
  • Комплекс будівель та споруд за адресою с. Великі Крушлинці, вул. М. Грушевського, 39 загальною площею 715,3 м2. Детальніше за посиланням.
  • Частина нежитлового приміщення побутового корпусу №2 за адресою м. Вінниця, вул. С. Зулінського, 46, корпус №4, загальною площею 1162,1 м2. Детальніше за посиланням.

Фахівці департаменту комунального майна ВМР зазначають, що стартова ціна об’єктів нерухомості залежить від площі, зручності розташування (інфраструктури) та первісного стану приміщень.

«Запрошуємо підприємців взяти участь в аукціонах, оскільки це хороша можливість розширити свій бізнес та створити нові робочі місця. А це, своєю чергою, зробить свій вклад у відновлення економіки та сприятиме наповненню місцевого бюджету», – зазначає директор департаменту комунального майна ВМР Андрій Петров.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin