Вінницькі учні ліцею №1 передали автомобіль на фронт

Гроші на позашляховик вдалось зібрати завдяки реалізації благодійного проєкту “Освітня родина: допомагаємо – перемагаємо!”, в рамках якого проводили фестивалі та ярмарки.
Таким чином, завдяки раніше проведеному ярмарку, закладу загальної середньої освіти №1 вдалось зібрати 176 тисяч гривень, які спрямували на позашляховик для підсилення боєздатності розвідки ЗСУ.

До заходу долучилися: здобувачі освіти, їхні батьки та вчителі закладу. Кожна класна родина вражала своїм індивідуальним підходом до справи, згуртованістю та креативністю. Усі присутні мали нагоду відвідати різноманітні майстер-класи та насолодитися виступами учасників.

Як коментує ліцеїстка Анна, такий фестиваль мав єдину мету – підтримати Захисників на передовій та робити все можливе для нашої Перемоги.

“Такі події об’єднують колектив школи, адже в усіх є одна спільна мета – це наша Перемога. І вона незабаром настане завдяки військовим і донатам українського суспільства. Щирі слова вдячності учнівському, батьківському та педагогічному колективам за єдність та реалізацію ініціативи! Віримо, що всі наші зусилля наближають довгоочікувану Перемогу!”, – коментує директорка ліцею Віта Скиба.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin