«Замість квітів – донат на ЗСУ»: у Вінниці ліцеїсти одного з закладів загальної середньої освіти купили для військових Starlink

Starlink, термобілизну та іншу допомогу отримав підрозділ Гвардії наступу «Сталевий кордон», які виконують бойові завдання на фронті. Передали бійцям цей засіб зв’язку та інші подарунки учнівський колектив вінницького ліцею №16.

Така підтримка воїнів від вінницьких освітян, завдяки акції «Замість квітів – донат на ЗСУ», яка проходила 1 вересня.

Як розповіла директорка ліцею №16 Світлана Стрельбицька, це вже не перша допомога, яку ми спільно з учнями спрямовуємо на потреби військових.

«Цього разу отримали прохання про необхідність саме пристрою зв’язку, отож учні не роздумуючи вирішили, що спільними силами ліцею, ми зможемо закрити цю потребу», – сказала вона.

Оскільки коштів вдалось назбирати більше ніж планували, окрім Starlink закупили і термобілизну, і іншу важливу допомогу.

Зв’язок — одна з найважливіших складових на фронті, отож тепер, завдяки юним патріотам, українські військові мають змогу тримати зв’язок з рідними та обмінюватись інформацією.

«Вінницька молодь росте свідомою та цілеспрямованою, адже саме учні ініціюють такі збори коштів, і своїми гарними справами надихають нас, дорослих, пишатись такими українцями. Зокрема і двічі на місяць наші ліцеїсти відвідують «Військово-медичний центр Центрального регіону», де передають зібрану допомогу військовим, які перебувають там на лікуванні», – підсумувала директорка ліцею №16 Світлана Стрельбицька.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin