Мер Вінниці Сергій Моргунов поспілкувався з лікарями хірургічної клініки Мюнстера

Вінницький міський голова Сергій Моргунов, поспілкувався з лікарями хірургічної клініки міста-побратима Мюнстера, з якою вінницькі лікарі уже налагоджують взаємодію в плані обміну досвідом. Варто зазначити, що, попри війну, фахівці муніципалітету продовжують підтримувати якість медичної галузі у громаді. Оскільки, це відповідає принципам та пріоритетам Вінницької міської ради – стійкості та турботі.

«Спілкувались з лікарями хірургічної клініки Мюнстера, з якими вінницькі медики якраз налагоджують взаємодію в плані обміну досвідом і вже провели кілька фахових зустрічей онлайн. Цей заклад третій по величині центр хірургії в Німеччині, а його фахівці мають доступ до сучасних наукових досліджень, адже в місті працює понад 2000 науковців у сфері медицини. Тож нашим фахівцям буде цікава така взаємодія», – зазначив Сергій Моргунов.

Також він додав, що мюнстерських хірургів цікавить досвід українських лікарів, який стосується лікування травм, отриманих в наслідок бойових дій.

Окрім того, очільник громади наголосив, що обмін медичним досвідом є вкрай важливим для нашої громади та дозволить розширити можливості наших лікарів.

«Безумовно, медичний напрямок обміну досвідом важливий для нашої громади. Тому формуємо продуктивну систему співпраці, щоб розширити фахові можливості наших лікарів», – зазначив Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin