Вінницький Терцентр запрошує вінничан відвідати благодійний ярмарок до Дня Святого Миколая

У Вінниці,1 грудня, на Європейській площі пройде ярмарок до Дня Святого Миколая. Ретельну підготовку до якого вже розпочали відвідувачі Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування. Бабусі власноруч майструють сувеніри, які зможуть придбати всі охочі. Виручені під час ярмарку кошти спрямують на підтримку українського війська.

У гуртку рукоділля Вінницького Терцентру кипить робота. Під керівництвом викладачки Ніни Скворцової бабусі майструють саморобні сувеніри на зимову тематику. Кожний з них хочеться розглядати окремо. Це і лялечки-обереги, підковки, янголи, сніжинки та багато іншого.

Особливу увагу привертають скандинавські гноми, нині так популярні. Це кумедні чоловічки маленького зросту, які носять червоні гостроверхі шапочки. У скандинавських країнах їх вважають хранителями будинку. А в Швеції це ще й улюблена прикраса на Різдво. Гномів різного розміру та оздоблення готують і підопічні Терцентру до ярмарку.

Почесне місце у ярмарковій ятці займатимуть й вироби Валентини Морнової – ще однієї фахівчині Терцентру. Разом з літніми підопічними гачком та спицями вона нав’язала з десяток теплих шкарпеток, чохлів для телефону та дракончиків – символ 2024 року.

«Є такий крилатий вислів: творчість – це 10 % натхнення і 90 % титанічної праці. Тому ми працюємо, творимо, щоб порадувати вінничан на зимовому ярмарку. Рукоділлям займаємось і в Терцентрі, і вдома. Сьогодні кожна з нас принесла свої напрацювання з дому. Я, наприклад, зробила сім ангеликів з декоративної мішковини», – розповіла відвідувачка Терцентру пані Лариса.

Усі вироби представлять на ярмарку, який відбудеться 1 грудня о 12.00 на Європейській площі. Усі виручені від продажу сувенірів кошти спрямують на підтримку ЗСУ. Вінницький Терцентр запрошує вінничан відвідати ярмарок.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin