Вінницькі спортсмени Юлія Смолій та Володимир Дніпровський стали бронзовими призерами чемпіонату України з дзюдо

З 23 по 25 листопада у с. Баранинці Ужгородського району, Закарпатської області проходив чемпіонат України з дзюдо серед молодших юнаків та дівчат до 15 років. На змаганнях Вінницю представили п’ятеро вихованців міської дитячо-юнацької спортивної школи № 5, які здобули дві бронзові нагороди.

За словами тренера-викладача МДЮСШ № 5 Олега Бузовського, участь у спортивній події взяли понад 700 дзюдоїстів із усіх регіонів України. Впродовж двох днів спортсмени розіграли нагороди у 18 вагових категоріях. Бронзовими призерами змагань стали вінничани Юлія Смолій та Володимир Дніпровський.

«Чемпіонат України з дзюдо – це захоплива подія, де найсильніші дзюдоїсти з усієї країни змагаються за звання чемпіонів. Учасники турніру демонстрували високий рівень фізичної підготовки, майстерність та стратегічне мислення під час поєдинків. Зазначу, що була дуже велика конкуренція, в одній категорії було по 60 осіб. Наші спортсмени відборолися по 7 зустрічей. Я задоволений результатом. Це дуже важкі та довгоочікувані медалі для наших вихованців», – говорить тренер-викладач МДЮСШ № 5 Олег Бузовський.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський зазначив, що вінницькі дзюдоїсти часто досягають визначних успіхів на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях, підтверджуючи високий стандарт українського дзюдо. А чемпіонат України стає важливою платформою для розвитку та популяризації цього виду спорту серед хлопців та дівчат.

«Талановита молодь – майбутнє нашої держави. Сила, характер та витримка – ось, що гартує спорт», – підкреслив Сергій Краєвський.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin