У Вінниці, 12 грудня, відбудеться День зеленого бізнесу

У Вінниці тривають заходи, присвячені впровадженню Зеленого курсу. Одним із них є День зеленого бізнесу, який відбудеться 12 грудня. Цього дня вінничани матимуть можливість дізнатися більше про енергоефективність, використання відновлювальних джерел енергії та екологічно чисті бізнес-моделі. Захід розпочнеться о 10:00 годині у Хабі Місто змістів.

Захід організовує ГО “Він-Ресурс” за підтримки Вінницької міської ради. Як повідомили у департаменті відновлення та розвитку ВМР, він стане продовженням циклу подій, які покликані привернути увагу до питань екології та підвищення рівня свідомого ставлення до неї.

«День зеленого бізнесу є важливою платформою для обміну думками, ідеями, практичними прикладами та знаннями експертів, активістів та зацікавлених мешканців Вінницької міської територіальної громади з метою зміни ставлення існуючих та майбутніх підприємців до екологічних питань та сприяння сталому розвитку громади», – додала директорка департаменту відновлення та розвитку ВМР Ольга Ремешевська.

Організатори зазначають, щоб взяти участь у заході безкоштовна, але кількість місць обмежена, тож поспішайте зареєструватися. Це можна зробити за допомогою онлайн-форми. https://forms.gle/UFD8mhFw1yaEifUL7

Проєкт втілюється у співпраці з “Центром екологічних ініціатив “Екодія” за фінансової підтримки Федерального міністерства економіки та кліматичних дій Німеччини в рамках проєкту Міжнародної Кліматичної Ініціативи (ІКІ) “Посилення громадянського суспільства в реалізації національної кліматичної політики”

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin