Вінниця в снігу: сьогодні 32 одиниці техніки прибирали дороги та вулиці міста

Комунальні служби почали прибирання міста від снігу. До роботи залучили 32 одиниці техніки. Вони обробляють дороги та тротуари протиожеледними матеріалами та розчищають сніг, аби містяни зранку могли без перешкод пересуватися у своїх справах – на роботу, в школу, садочки тощо. Як повідомили у департаменті комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради, цієї ночі робота стартувала о 04.30.

“Сніжити почало ще вчора, тому комунальники з десятої вечора працювали на вулицях міста.О пів на п’яту ранку сьогодні знову взялись до роботи. Щоб розчистити сніг на дорогах та тротуарах, залучили 32 одиниці спецтехніки, – розповідає начальник відділу утримання об’єктів благоустрою Вінницької міської ради Вячеслав Хілінський. – Закликаємо автомобілістів не залишати авто на узбіччях, щоб не перешкоджати роботі комунальників”.

Водночас з самого ранку працювали комунальні працівники і в житлових дворах.

Як зазначає директор департаменту житлового господарства Вінницької міськради Віталій Місецький, проводиться робота також на прибудинкових територіях. До розчищення дворів вінницьких багатоповерхівок двірники приступили ще до шостої ранку. Вони розчищають тротуари, доріжки та виходи з під”їздів, а також контейнерні майданчики. Крім того, на прибудинкових територіях працює снігоприбиральна техніка.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin