Для вінницької малечі організували похід до кінотеатру

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб спільно з Вінницькою міською радою вчергове ініціював дозвілля для малечі. Сьогодні, 12 грудня, діти відвідали кінотеатр «Cinema Citу».

Понад 130 учасників, серед яких дітки пільгових категорій, ВПО, діти Захисників та Захисниць, переглядали мультфільм «Загадковий світ роботів».

Депутатка Вінницької міської ради та координаторка Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Світлана Куца розповіла, що сьогодні у залі зібралась велика кількість діток різних категорій.

«Діти – це головне, що є в нашому житті, отож напередодні різдвяних свят продовжуємо дарувати їм позитивні емоції. Війна відбирає дитинство у найменших, тож важливо дарувати їм якомога більше позитивних емоцій та спогадів. Тому сьогодні зібрали і малюків у супроводі батьків, і вже дорослих діток – від 5 до 14 років, – які в колі однолітків переглянули мультфільм», – повідомила Світлана Куца.

На захід завітала і сім’я вінничан – брати Олександр і Сашко з мамою Оксаною. Обидва хлопчики дуже полюбляють мультфільми, тому в кінозал йшли із радістю.

Понад півтори години дітки різних вікових категорій переглядаючи щирий та добий мультфільм. Відмінний настрій та багато позитивних емоцій гарантували для дітвори організатори заходу.

«Такі заходи дуже цінні для нас з хлопцями, оскільки вони відволікають від подій та повітряних тривог. Сьогодні тут разом з дітьми ми відпочиваємо та отримуємо позитивні емоції від атмосфери кінотеатру», – поділилася мати братиків Оксана.

Як зазначив депутат Вінницької міської ради та координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Дмитро Мира, такі заходи організовуються для дітей в межах акції «Діти мають право на дитинство», і мають основну мету – відволікти найменших мешканців громади та гостей міста від повсякденних тривог й створити позитивні емоції попри війну.

«Дітям необхідно дарувати позитивні емоції та нові враження. Тому ми не зупиняємось й підтримує різні категорії населення», – підкреслив Дмитро Мира.

Довідка:

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб (Гуманітарний штаб) створено на початку березня 2022 року спільним рішенням Вінницького міського голови Сергія Моргунова та голови Вінницької обласної ради Вячеслава Соколового. Очолити Штаб погодився Володимир Гройсман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin