Департамент соціальної політики Вінницької міськради запрошує дітей із багатодітних сімей долучитися до плетіння маскувальних сіток для Захисників та Захисниць України

Дітей з багатодітних родин Вінницької міської територіальної громади запрошують долучитися до заходу “Дружна родина – міцна Україна!”, в рамках якого малеча зможе допомогти плести маскувальні сітки для наших захисників. Акцію організовує департамент соціальної політики міськради. Реєстрація триває до 22 грудня.

«В умовах воєнних дій сітки є важливим допоміжним засобом для маскування техніки. Дуже важливо всіляко підтримувати наших воїнів та об’єднуватися задля перемоги. Ми радіємо, що у нашій громаді активні та ініціативні родини, які самі пропонують свою допомогу на підтримку наших оборонців», – зазначає директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

Захід проходитиме під гаслом «Дружна родина – міцна Україна!».

«Це вже не перша акція, коли дітки з багатодітних родин нашої громади долучаються до волонтерських заходів, які організовує наш департамент. Такі ініціативи підтримують і наші партнери з Вінницького обласного молодіжного центру «Квадрат», куди запрошують усіх охочих на допомогу волонтерам. Сировину та допомогу в опануванні майстерності сіткоплетіння надають активісти волонтерської організації «Чарівна мережка», – розповіла координаторка заходу Оксана Павлюк.

Для участі в даній ініціативі потрібно зареєструватись за посиланням: https://cutt.ly/4wSvaOQF у термін до 22.12.2023 року.

Деталі за номером телефону: 50-86-92. Координаторка заходу та контактна особа:Павлюк Оксана Володимирівна.

Про час, дату і місце реалізації ініціативи повідомлять кожному учаснику після реєстрації.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin