Вінницька “Муніципальна варта” спільно з благодійниками передала на Східний напрямок автівку

Свіжопофарбований та повністю відремонтований зелений УАЗ вже рятує життя українських бійців на передовій на Східному напрямку. Транспортний засіб, який за своїми характеристиками не поступається сучасному позашляховику, нещодавно передали одній з вінницьких бригад працівники комунального підприємства “Муніципальна варта”.

Як розповідає начальник КП “Муніципальна варта” Віталій Чигур, підтримка української армії з тилу необхідна, тому колектив “Муніципальної варти” зініціював передачу транспорту на фронт для бригади, де служить чимало вінничан та, власне, працівників комунального підприємства.

“На фронті є необхідність в авто. Ми разом з колективом та благодійниками – представниками “Вінницької автомобільної школи товариства сприяння обороні України” перефарбували та провели повне технічне обстеження машини, відремонтували її та передали хлопцям на Схід. Авто будуть використовувати під час виконання бойових завдань.Ми тісно пов”язані з цією бригадою, адже багато наших працівників воюють у її складі. Раніше, на жаль, мали втрати — були хлопці, які повернулися додому на щиті, є й демобілізовані за станом здоров”я. Ми віримо, що ця машина допоможе врятувати багато життів наших Захисників”, – розповів Віталій Чигур.

Варто зазначити, що колектив комунального підприємства регулярно долучається до благодійних зборів на підтримку армії. Напередодні спільними зусиллями вони також ремонтували автівки, призначені для військових.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin