– На змагання вирушили одразу дві наших команди – «Вовки» U15 та U13. Суперниками вінничан стали угорські «Акули» із м. Дьєр та «Вовки» з Будапешта. Наші хлопці повернулись додому із золотим кубком! Підготовку до змагань «Вінницькі Вовки» розпочали кілька місяців тому і відпрацьовували свою практику на товариських матчах з іншими українськими клубами. Для «Вовків U13» угорський турнір став дебютним, адже футболісти вперше взяли участь у змаганнях міжнародного рівня і одразу здобули перемогу. Старші «Вовки» трималися на полі дуже стійко та мужньо, однак, цього разу удача опинилася на боці господарів поля, – розповіли нам подробиці у прес-службі

За словами головного тренера команди, Євгена Хомина, незалежно від результату усі спортсмени проявили себе як справжні воїни, і кожен з них, безумовно, заслуговує на похвалу.

– Ігри були дуже напруженими, і всі працювали на полі до останнього, не зважаючи на пекельну спеку та палюче сонце. «З кожним новим матчем команда стає все сильнішою і сильнішою. Розвиток є, і це не може не радувати», – додає Євген.

Весь тренерський штаб задоволений роботою своїх вихованців і вже починає підготовку до наступних ігор. Клуб дякує батькам гравців за допомогу та віру у своїх дітей, а також усім вболівальникам за постійну підтримку.

Віталіна Трудько
Фото надані прес-службою