365 днів роботи: Міжрегіональний гуманітарний координаційний штаб прозвітував про рік діяльності

Міжрегіональний гуманітарний штаб протягом усього року надавав постійну підтримку війську. В зоні конфлікту, рік відчувається як три, тому Гумштаб не припиняв свою роботу протягом цього тривалого періоду.

Потрібно встигнути дуже багато, тому в МКГШ не розділяли тиждень на будні та вихідні, свята чи відпустки. Під час війни всі об’єдналися для надання допомоги військовим. Завдання – закрити небо, захистити землю, бути мобільними та швидкими, забезпечити достатню кількість їжі та тепла, а також комфорт у польових умовах.

“Коли в країні війна, ми пообіцяли покласти до ніг Захисників та Захисниць все і навіть більше, щоб вони могли нищити ворога. Ми потурбувалися про дітей наших військових та організовували для них цікаве дозвілля, виборюючи їхнє #ПравоНаДитинство, право на усмішку”, – зазначено в повідомленні. 

Кожен день, що минув, є маленькою перемогою, оскільки навіть у зустрічі з щоденними труднощами, наша єдність і впевненість залишилися незмінними. Протягом 365 днів люди об’єднали свої зусилля, щоб здійснити Мрію та прискорити нашу Перемогу.

За 2023 рік Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб передав для військових: 

  • Дрони “Щедрик”;
  • Більше 300 безпілотників;
  • Більше 100 автомобілів;
  • 14 мобільних лазень;
  • Сотні тисяч хімічних грілок,термосів, буржуйок.

І звісно, окрім цього, не забували підтримувати переселенців та опікуватись дітьми Захисників та Захисниць.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin