Три тепловізори та “Мавік 3Т”: Вінниця передала військовим чергову допомогу

Нещодавно, представники Вінницької міської ради спільно з громадою та координаторами Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу передали військовослужбовцям три тепловізори і потужний квадрокоптер “Мавік 3Т”.

Вінницька міська рада продовжує системно працювати в межах пріоритетів, серед яких безпека та оборона, стійкість, турбота. На пріоритет «безпека та оборона» цьогоріч у бюджеті громади передбачили майже 1 млрд грн, а це третина коштів, які не входять до захищених статей, зазначив заступник міського голови Андрій Очеретний.

«Ця бригада вже вчетверте отримала технічну підтримку від Вінниці, раніше передачі були у грудні, січні та лютому. Цього разу передали тепловізори українського виробництва та квадрокоптер, здатний побачити, відслідкувати та відпрацювати ворожі цілі. Тепловізори, до речі, мають дальність дії 1,9 км – це потужна, якісна річ, яка допоможе виявити ворога і в нічний час, – сказав Андрій Очеретний. – Дякуємо вам та вашим бійцям за роботу і бажаємо, щоб ви якнайшвидше повернулися додому живими та неушкодженими».

Присутній під час передачі військовий зазначив, що літальний апарат, як і тепловізійні пристрої швидко знайдуть застосування на фронті. Він також подякував Вінниці за підтримку:

«Ми дуже вдячні Вінниці за те, що допомагаєте нам. Не зупиняйтеся, і ми теж не будемо зупинятися», – сказав військовослужбовець.

Депутати Вінницької міської ради та координатори Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Леонід Марцинковський та Ярослав Матвійчук зауважили, що підсилення армії – це важливий внесок у наближення Перемоги.

Ярослав Матвійчук також додав, що такі передачі для військових відбуваються на регулярній основі.

«Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб плідно працює, щоб допомагати українському війську у боротьбі за незалежність. Підсилюючи наших оборонців технічною допомогою, ми сподіваємося на те, що якомога більше їх залишаться живими та неушкодженими. Зараз майже щодня ми зустрічаємося з нашими бійцями та передаємо їм різну допомогу – тепловізори, дрони та інші засоби», – сказав Ярослав Матвійчук.

Джерело: ВМР

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin