Вінницька громада відправила на фронт безпілотний авіаційний комплекс

Сьогодні, 2 січня Вінницька міська рада, пріоритетами якої є безпека та оборона, разом з громадою, відправила на фронт чергову партію спецтехніки.

Заступник міського голови Андрій Очеретний розповів, що загалом допомогу від Вінницької міської ради та громади отримали вже 25 військових частин.

“Деяким частинам ми передавали допомогу неодноразово. Загальна сума, передбачена бюджетом на 2024 рік, для допомоги військовим – це 610 млн грн. Буквально вчора, 1 січня, виконком міської ради оголосив одразу шість тендерів на закупівлю техніки, необхідної для українських бійців – це дрони, квадрокоптери, прожектори та зарядні станції – так звані ловці “шахедів”, а також тепловізори. Ми очікуємо, що перші постачання будуть вже у лютому 2024 року”, – сказав Андрій Очеретний.

Присутня була на передачі координаторка Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Наталія Панчук. Вона подякувала військовим за їх роботу і побажала якнайшвидше повертатися додому живими та здоровими.

“Ми будемо робити все можливе, аби бути надійним тилом та нарощувати допомогу для наших Захисників”, – додала Наталія Панчук.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin