«Вперше в житті я не шкодую, що живу в селі»: як карантин вплинув на життя SMM-редакторки : 07:04:2020

«Вперше в житті я не шкодую, що живу в селі»: як карантин вплинув на життя SMM-редакторки
  • Редакція 20minut.ua публікує цикл статей про те, як коронавірус та впровадження карантину змінює життя вінничан різних професій: мандрівників, працівників міськради, генеалогів, контент-менеджерок…
  • Нижче вже дев’ята історія з циклу. У ній наша SMM-редакторка Юлія Мельник розповідає, як вона поєднує роботу з навчанням в інституті, чому село краще за місто і що вона робить для того, щоб не набрати під час карантину зайву вагу.

— До карантину у мене був чудовий режим, який я налагоджувала роками. Я живу за містом і транспорт у нас ходить раз на 1-1,5 години. Через це я прокидалася о 6.00 ранку, щоб встигнути на автобус та вчасно доїхати в інститут на першу пару. Перед навчанням у мене завжди було пів години вільного часу, тому їх я проводила в цілодобовій кав’ярні в центрі міста. Потім кілька пар, позанавчальна робота в раді студентського самоврядування і аж тоді я бігла на роботу. Повноцінний робочий день в офісі у мене починався після 12 години.

Можна сказати, що в будні дні вдома я тільки ночувала. Йшла раніше всіх та приходила найпізніше. Ввечері ще займалася невідкладними справами по роботі, готувалась до пар, а якщо залишався вільний час і мені ще не хотілось спати (а це бувало досить рідко), я дивилась серіали або читала книжку. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin