У Вінниці триває турнір з настільного тенісу серед вчителів

3 січня, у Вінниці стартував дводенний турнір з настільного тенісу серед вчителів закладів загальної середньої освіти ВМТГ. Змагання проводять вже одинадцять років поспіль, але останні два роки й донатять на ЗСУ.

Організатори турніру — Вінницька міська організація Профспілки працівників освіти і науки, департамент освіти Вінницької міської ради.

У змаганнях беруть участь до півсотні представників із різних шкіл міста, які з користю проводять час, і підтримують тих, хто захищає нас на фронті. Цьогоріч зібралось одинадцять команд з різних закладів загальної середньої освіти міста.

Судитимуть переможців турніру у загальнокомандному, парному та особистому заліках. Їх нагородять грошовими преміями від профспілки працівників освіти та грамотами.

Як завжди, в турнірі грають лише аматори, представники шкіл, які професійно тенісом не займалися. У командному заліку беруть участь чоловіки та жінки, зокрема, дозволено й міксувати, а після командного буде проходити парний.

Директорка департаменту освіти Оксана Яценко розповіла, що основна мета заходу – це не змагання, а популяризація здорового способу життя серед працівників шкіл та донати на потреби ЗСУ.

«Це традиційний захід, який, як і волейбольний турнір, що проводять восени, об’єднує усіх освітян нашої громади. Сьогодні ми зібрались на новій локації, але впевнені, що і тут перемогу здобуде найсильніший», – додала вона.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin