У Вінниці подяками відзначили активних підприємців та волонтера, які допомагають ЗСУ

4 січня, під час засідання виконавчого комітету Вінницької міської ради, очільник громади Сергій Моргунов та секретар міської ради Павло Яблонський вручили Подяки від міської ради та її виконавчого комітету за розвиток волонтерського руху та допомогу Захисникам і Захисницям України вінницькому волонтеру Денису Романовському та п’ятьом місцевим підприємцям.

Вінницький міський голова Сергій Моргунов від імені всієї громади подякував волонтеру та підприємцям за їхній внесок у наближення нашої Перемоги, зміцнення обороноздатності країни та підтримку бійців на фронті.

“Вінничани завжди демонстрували злагодженість та згуртованість, ще з 2013-2014 років. І саме ця згуртованість дає оптимізм та віру у наші Збройні Сили України та Перемогу над російською агресією”, – зазначив Сергій Моргунов.

Серед нагороджених – голова волонтерського руху “Сила небайдужих” Денис Романовський. Чоловік через хворобу втратив зір. Попри це починаючи з 2014-го року він активно допомагає військовим. Організовує збори, ремонтує і виготовляє спецтехніку. Разом із дружиною Людмилою Радківською, особисто доправляє необхідне воїнам у прифронтові місця дислокації.

“З 2016 року наш волонтерський рух працює над підвищення мобільності підрозділів, їхньої боєздатності та вогневої потужності. Ми ремонтуємо авто, виготовляємо станини для кулеметів та протитанкових гранатометів. Після повномасштабного вторгнення росії, наша діяльність лише масштабувалась. Ми налагодили збірку FPV дронів різних розмірів та скидів до них”, – говорить Денис Романовський.

Також міський голова подякував підприємцям, які активно долучаються до волонтерської діяльності та продовжують працювати на економіку країни.

“Ви створюєте робочі місця та сплачуєте податки – це економічна основа держави в цілому і нашої територіальної громади, зокрема. Завдяки вашій активній роботі, місто сьогодні функціонує, місто забезпечує роботу критичної інфраструктури, а також роботу соціальних закладів – лікарень, шкіл, дитячих садочків”, – говорить Сергій Моргунов.

За словами Олени Вихристюк, генеральної директорки торговельної мережі магазинів ТМ “Україночка”, сьогодні кожен мешканець Вінниці, кожен громадянин України, повинен надавати максимальну підтримку нашим Збройним Силам.

“Всі разом ми оберігаємо наш спільний дім. Наша компанія завжди була соціально активною. Ми надаємо допомогу у вигляді продуктів харчування, придбання автомобілів та зброї, організації громадських заходів та ярмарків”, – говорить Олена Вихристюк.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin