«Нічого не дисциплінує краще, ніж тверда підлога»: як карантин вплинув на життя працівниці міськради : 03:04:2020

«Нічого не дисциплінує краще, ніж тверда підлога»: як карантин вплинув на життя працівниці міськради
  • Редакція 20minut.ua публікує цикл статей про те, як коронавірус та впровадження карантину змінює життя вінничан різних професій: генеалогів, контент-менеджерок, ведучих свят, волонтерок…  
  • Нижче вже сьома історія з циклу. У ній менеджерка освітніх проектів департемнту маркетингу міста та туризму ВМР Катерина Мацієнко розповідає про зірвані проекти, людей, якими вона пишається, і про те, навіщо щоранку займається ретельним прибиранням кухні.

— Ще місяць тому, мені здається, я потопала в потоці якихось справ. Зустрічі, заходи, проекти, наради, трішки нервів, бо здавалося, що нічого не встигаю, забуваю відписати друзям, не маю можливості зустрітися з рідними тощо. Я частенько скаржилася на це все, але однозначно любила цей ритм. І здавалося, чим більше треба зробити і встигнути, тим легше і насиченіше життя. Зараз все однозначно інакше.

Вперше про коронавірус я почула, коли це захворювання почало «накривати» Китай. Пам’ятаю, як читала якісь новини про нові зараження, про легкість передачі, про закриті міста і по тілу розпливався страх. Але спостерігаючи зі ЗМІ, що відбувається у світі, я робила (і роблю зараз) одну дуже правильну річ: зберігала спокій. При тому, що я ще та панікерка, я продовжувала жити своїм нормальним життям і виконувати свою роботу. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin