Вінницька міськрада передала пальне громадській організації, яка опікується визволенням військових з полону

Вінницька міська рада передасть 1 600 літрів дизельного палива та бензину Громадській організації “Координаційний штаб з питань полонених та зниклих безвісти”. Пальне необхідне для того, щоб транспортувати визволених з полону військовополонених до реабілітаційних закладів, а також до лікарень та санаторіїв.

Турбота – один з пріоритетів Вінницької міської ради. Слідуючи йому, муніципалітет спрямовує ресурси і на соціальну підтримку військовослужбовців, членів їх сімей, родин загиблих під час військової агресії російської федерації проти України.

Директор департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради Максим Мартьянов додав, що це вже не перша передача пального для цієї громадської організації.

“Координаційний штаб надає допомогу родинам та близьким зниклих безвісти та полонених Оборонців. На початку цього року стало відомо про найбільший обмін військових, який став можливим і завдяки злагодженій роботі команди Координаційного штабу. Додому повернулися 230 українських Захисників та Захисниць, серед них восьмеро – вінничани. Зараз всі вони потребують якісного лікування та відновлення, тому Вінницька міська рада передає пальне громадській організації, яка координує і довезення визволених з полону до закладів охорони здоров’я”, – сказав Максим Мартьянов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin