У Вінниці провели безкоштовний майстерклас з акторської майстерності

Нещодавно у Вінниці відбувся майстерклас з акторської майстерності, який підтвердив свою успішність та став справжньою новинкою для талановитої молоді громади.

Захід організували представники відділу молодіжної політики ВМР спільно з Вінницькою молодіжною радою.

Майстерклас відбувся у приміщенні креативного простору “LEVEL 80”, де зібралися 25 учасників.

Унікальний підхід до проведення творчого заходу полягав у поєднанні акторського мистецтва та інтерактивних технік, які дозволили всім пристунім набути безцінні знання та навички.

Головною спікеркою майстеркласу була студентка Вінницького коледжу культури і мистецтв ім. М.Д. Леонтовича – Олена Івашків. Під її керівництвом учасники заходу вивчали акторську техніку, роботу з емоціями та глибинне розуміння персонажа.

Заняття включали як групову роботу, так і індивідуальні поради, що дозволило поліпшити акторські вміння всіх учасників. Зокрема було й приділено особливу увагу основним складникам акторської майстерності – голосу, руху, смисловому виявленню персонажа та його виразності.

Учасники зустрічі запевнили, що майстерклас став поштовхом для розвитку акторської спільноти у Вінниці, а також залучення до театрального мистецтва.

«Ініціювавши даний захід, ми врахували потреби та інтереси учасників, надаючи можливість обрати потрібний рівень складності та тематику занять. Надалі подібні заходи будуть продовжуватися, аби ще більше молодих людей опанувати та насолодитися світом театрального мистецтва», – розповіла начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin