«Карта Бажань»: молодих вінничан запрошують на психологічний майстерклас

Початок року завжди інтригує та надихає на нові звершення. Саме тому, відділ молодіжної політики Вінницької міськради та VinSmart Центр, підготували для місцевої молоді цікавий захід — психологічний майстерклас «Карта Бажань».

«Під час події учасники зможуть зібрати в одному місці всі мрії і бажання та доповнити їх ілюстрованими картинками. Створення карти бажань допомагає відсіювати рутинні речі й виокремлювати справді важливе. А постійне нагадування карти, яка перед очима, стимулює до саморозвитку та втілення мрій», — каже начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак.

Як додав директор КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» Дмитро Мира, карта бажань — це всі ваші мрії та бажання, зібрані в одному місці та проілюстровані яскравими картинками.

«Отож, чекаємо на усіх охочих і наші психологи з відділу психологічної підтримки стануть для вас провідниками у світ цілей та заповітних мрій», — зауважив він.

Вхід вільний за попередньою реєстрацією: https://docs.google.com/forms/d/1mUTUpKpFuJrLfuvd8BR6BLAhQOWe40nNGriqaXL3J48/viewform?hl=uk&pli=1&hl=uk&pli=1&edit_requested=true

Організатори заходу:

  • відділ молодіжної політики ВМР;
  • VinSmart Центр;
  • відділ психологічної підтримки VinSmart Центру;
  • креативний простір «Level 80».
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin